Zakelijk

Babberich

De Driestroom ondersteunt en begeleidt volwassenen met een beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand. Dit Driestroomhuis in Babberich (gemeente Zevenaar) biedt een woon-zorg-combinatie voor kinderen met een lichte verstandelijke beperking. Architect Vincenth Schreurs heeft het ontwerp voor de verbouwing van de woning verzorgd. A3 Projecten verzorgde een ruimtelijke haalbaarheidsstudie en de afstemming met de gemeente. 

 

www.vincenthschreurs.nl

A3 Projecten heeft de ruimtelijke adviezen verzorgt voor de herontwikkeling van landgoed Het Vriezenhuis. Onderdeel van de herontwikkeling is de bouw van een nieuwe bedrijfswoning. Het ontwerp van de woning is afkomstig van architect Vincenth Schreurs.

www.vincenthschreurs.nl

nieuwbouw-Vriezenhuis
Vriezenhuis-klein

Dit schitterende landgoed in Winterswijk-Woold heeft door dit project een belangrijke nieuwe economische drager gekregen. In samenwerking met gemeente en provincie hebben alle monumentale gebouwen een (verblijfs)recreatieve functie gekregen, waaronder hotelkamers, appartementen en zaalruimten. A3 Projecten heeft de ruimtelijke planvorming verzorgd.

www.vriezenhuis.nl

In samenwerking met Daniël Kellner (van Daniël Werkt) heeft A3 Projecten de mogelijkheden onderzocht om een showroom in Wehl te transformeren naar een restaurant. Ons advies heeft geleid tot een positieve principe-uitspraak van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Doetinchem.

 

www.danielwerkt.nl

Nijverheidsweg-Wehl